Живко Миланов: Отборът е готов, но не сме в пълен състав


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Отборът е готов, но не сме в пълен състав

Старши треньорът на Левски Живко Миланов остана доволен от успеха с 2:0 над Етър в приятелски мач. Наставникът, който ще води "сините" през новия сезон обяви, че се надява скоро да пристигнат нови попълнения от чужбина. 

"Нашите критици са феновете, Ако те са доволни, значи всичко е наред. Радвам се, че застанаха зад нас, винаги бяха с нас в тежките времена. Апелирам за търпение към младите, те се развиват по добър начин. Доволен съм от играта, получиха се хубави неща. Имаше и лоши, които трябва да изчистим, но затова са проверките. Има много какво да подобряваме, искам Левски да изглежда по съвсем различен начин. Доволен съм от старанието, търпението и като цяло от подготовката, която направихме", каза Миланов. 

"Първата цел беше да се подпишат договори с тези, които искахме да останат. Надявам се да имаме следващата седмица нови попълнения, но ще е трудно. Може би в хода на първенството ще опитаме да попълним липсващите позиции. Имаме набелязани играчи от чужбина. Българите си намериха отбори. Не искаме пълнеж от футболисти, така че чужденецът трябва да е с две класи над българина. Без пари е трудно, но не надявам да имаме някакъв успех в трансферите", обясни треньорът.

"За мен отборът е готов, най-важното е физически да сме готови. Не сме в пълен състав, имаме само 11-12 основни футболисти и всичко друго е юноши. Ще ни трябва по-дълга скамейка. Вярвам, че ще се представим по-добре от миналия сезон. Левски е готов, но една-две контузии могат да обърнат нещата. Имаме, например, само един защитник и там сме фокусирани. Ники Михайлов работи доста усърдно, за да влезе във форма и ще видим. Не се знае дали той ще започне или Андреев" (срещу Славия; б.р.), завърши треньорът. 

  Сподели
156