Любо Пенев: Ние сме фаворити в мача!


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Ние сме фаворити в мача!

Треньорът на ЦСКА Любо Пенев отговори на въпросите на журналисти преди финала за Суперкупата на България, който ще се проведе в съботната вечер. “Червените" излизат срещу шампиона Лудогорец.

“Отборът е готов за мача, не само за този мач, но и за следващите мачове. За мен не влияе в случая, това че Лудогорец имат вече два официални мача", започна Пенев.

“Ние си се подготвяме, всички мачове са важни, ние сме ЦСКА, подготвям си отбора за победа", добави той.

“Контузените футболисти се възстановяват добре, всички, с които мога да разполагам, са на линия. Налагаме идеите си, опитваме се да надграждаме и да играем по-добре, ще видим един силен отбор още утре", каза още Пенев.

“Отборът има високо самочувствие, подготвяме се за всеки един мач, утре е друг мач, не трябва да свързваме този мач с миналото, съперникът е силен, отстранявали сме го, ще се съобразим с качествата на съперника".

“Отборите, които участват в европейските турнири, подготвили сме се за този тип мачове, четвъртък – неделя, готови сме. Ние сме фаворити в мача, не се притеснявам да го кажа, ясно и точно. Искам да спечелим мача, играчите така тренират, че да спечелят".

“Нямам проблем със съдиите, искам да бъдат безпристранни и да не слугуват, те могат, така се израства. Не се притеснявам", каза Пенев по темата съдийство.

  Сподели
280