Любо Пенев: Антов и Кайседо са играчи на ЦСКА


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Антов и Кайседо са играчи на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че е доволен от показаното от неговите играчи както при победата с 4:0 над Ботев Враца в контрола, така и по време на целия подготвителен  лагер в Австрия.

Ел Голеадор сподели, че тимът е готов за новия сезон.

"Победата си е победа. Стилът, който искаме да налагаме, се получи. Когато играем добре, головете идват. Две седмици в Австрия момчета се справиха отлично, много изпълнителни, отговорни. Повече не може да се желае. Върнахме се в България и продължаваме да тренираме“.

"Готови сме и свършихме отлична работа. Има още седмица да уточним някои неща. След това идва Суперкупата, Европа, първенството започва. Подготвяме се“.

"Те не са от лагера, те са от преди това. Когато някой те ритне и се получи травма, как да го избегнеш. Получили са се от единоборства от предишния сезон. Сега долекуваме тези футболисти“.

Пенев бе запитан дали ще има още нови попълнения в състава и какво ще се случи с Валентин Антов и Жорди Кайседо:

"Отворена е селекцията. Очаквам още попълнения. Днес къде беше Валентин Антов? Игра ли днес? Значи е тук, значи е в ЦСКА. Ще съобщим, ако нещо ново. Жорди Кайседо е тук, също е от ЦСКА“, отговори Ел Голеадор.

"Готови сме за Лудогорец“, завърши Любо Пенев в ефира на Диема.

  Сподели
357