Живко Миланов: Искам да съм честен - не съм доволен


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Искам да съм честен - не съм доволен

Старши треньорът на Левски Живко Миланов не остана доволен от представянето на "сините“ в контролната среща срещу Левски Лом.

"Най-важното нещо е, че искам да има постоянство. Днес не съм доволен. Много тромави, бавни решения, заспали. Важно е с всеки противник да се опитваш да играеш. Със сигурност ще имаме противници, които са плътно прибрани в своята половина. Няма да имаш пространства. Трябва да има повече динамика. Доста са понатежали момчетата. Това е трета контрола за тази седмица. Да бъда честен не съм доволен от показаното. Имаше тотален брак на всички. Когато не си концентриран това се получава“, каза Миланов.

"Надявам се да дойдат още футболисти. Днес имахме точно 11 човека. Боби и Ради имат леки проблеми. Сметнахме за добре да ги оставим да почиват. Разбира се, че липсата им оказа влияние. Относно договорите въпросът е към ръководството. Всички останали са юноши. Тази група трябва да се попълни. Надявам се в следващите седмици да имаме развитие по тази тема. Николай Михайлов винаги има място в Левски. Там има договорка, която е между нас. Той знае каква е. Смятам, че е взел на сериозно и вероятно ще подпише договор. До края на подготовката ще изиграем само още една контрола срещу Етър. Със сигурност ще ни трябват поне още 4 нови човека, за да сме готови за старта. Говорили сме, но не искам да правя грешка, която е правена преди – да се вземат футболисти, без необходимата класа. Един играч за две седмици няма как да го прецениш. Гледат се играчи с години. Иначе влизаш в омагьосан кръг – вземат се и си отиват. Ще дойдат играчи, но не само да кажем, че сме взели“, допълни треньорът на "сините“.

"Миналата година доста момчета от школата получиха шанс и го използваха по добър начин. Идват момчета от школата, които тренират при нас. Трябва да усетят разликата между детския и мъжкия футбол. Това е най-трудното нещо. Опитвам се да вземам играчи да тренират с нас, за да свикват. Всичко си зависи от тях. Всеки може да получи шанс да играе. Не трябва да си мислят, че понеже няма хора, им е даденост, че ще играят в Левски. Видяхте, че има развитие в момчетата, които играха миналата година“, заяви Миланов.

  Сподели
304