Емил Велев: Сираков би трябвало да има решение за проблемите в Левски


FUTBOL-TV

Емил Велев: Сираков би трябвало да има решение за проблемите в Левски

Старши треньорът на Левски Лом и легенда на Левски София Емил Велев коментира ситуацията при "сините“ и мача между двата отбора, който завърши без победител 1:1.

"Левски трябва да си разчита на школата и юношите си. Видяхте, че играха само един чужденец, което е доста похвално. Има добри играчи. Видяхте, че второто полувреме само те играха. Има обективни причини затова, тъй като ние водим тежка подготовка и съм съобразил мачовете с тази подготовка. Смятам, че Сираков би трябвало да има решение. Трябва да се види в следващите дни и седмици. Не е лесно да се намират спонсори и пари. Левски е голям клуб и може би трябва по-голямо старание, за да се намерят всички тези неща“, каза Велев.

Той коментира и колегата си Живко Миланов, на когото преди бе треньор. "Виждам, че Живко Миланов има желание за работа. Иска отборът да е добър. Както той казва яснотата в самия клуб го притеснява, притеснява и играчите. Футболистите обаче са, за да играят на терена и да дават максимума от себе си“, допълни Велев.

Емил Велев разкри, че Левски Лом има определен бюджет, който не би трябвало да бъде надхвърлян. "Съобразяваме се, имаме лимит. Приятно съм изненадан от условията, които се осигуряват за тима и от кмета на града. Теренът е в перфектно състояние. Има всички условия футболистите да дават максимума и да побеждават. На 17 юли ще играем срещу Локомотив София в Надежда“, завърши специалистът.

  Сподели
128