Левски с класическа победа в контрола


В. Мухарски

Левски с класическа победа в контрола

Левски победи Чавдар (Етрополе) с класическото 3:0 в контрола, играна пред около 1500 зрители, на едно от помощните игрища на стадион „Георги Аспарухов”. С гол от съблекалнята, Исмaил Иса даде преднина на "сините", след като наказа грешка на защитниците на гостите.

Четири минути преди края на първата част Иво Иванов покачи на 2:0, след като засече с глава центриране на Александров. Отново с глава падна и последното попадение, дело на новото попълнение на отбора Марко Видович в 63-ата минута. Наставникът на "сините" Ясен Петров (на снимката) реши да запази повечето от титулярите си за предстоящото вечно дерби с ЦСКА и даде шанс на играчи, които по-рядко влизат в игра.

След срещата Петров заяви, че Левски не крие нищо за мача с „червените”. Треньорът на Левски не беше доволен от показаното в контролата с Чавдар, въпреки победата на неговия отбор. Той добави, че не се е получил кой знае колко стойностен мач. като е дал шанс на повечето млади играчи да играят, както и на някои от футболистите да изиграят пълни 90 минути.

  Сподели
156