От Пирин отказаха контролата с Левски - сините намериха друг съперник


FUTBOL-TV

От Пирин отказаха контролата с Левски - сините намериха друг съперник

Контролата между Левски и Пирин, която трябваше да се играе в събота, в крайна сметка няма да се състои. "Орлетата" са отказали мача със столичния гранд, защото треньорът им Уорън Фийни не е искал двубоят да бъде излъчван в телевизионен ефир. Решението идва само няколко дни преди мача.  

Все пак от Левски са намерили друг съперник - Левски Лом. Треньор на новака във Втора лига е Емил Велев, който е последният треньор правил гранда шампион на страната. На хората на Живко Миланов им предстои контрола и днес - срещу Локомотив София.

Ето какво обявиха от Левски.

Контролната среща между "Левски“ и "Пирин“ предвидена за 10 юли, събота от 11:00 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ няма да се състои. Решението е на спортно-техническия щаб на клуба от Благоевград.

Съперник на "Левски“ за същата дата ще бъде новият член на Втора професионална лига "Левски“ (Лом). Двубоят ще се играе на Терен №2 на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 11:00 часа.

От програмата на "Левски“ за летния подготвителен период отпада контролната среща със "Септември“, която бе насрочена за 14 юли

  Сподели
165