Треньорът на Берое: Имаме още много работа


FUTBOL-TV

Треньорът на Берое: Имаме още много работа

Старши треньорът на Берое Петър Колев заяви след победата над Ботев Враца, че отборът е изпуснал доста положения пред съперниковата врата, а в съшото време е допуснал елементарни грешки в защита.

"Имаше големи периоди от мача, в които останах доволен от действията на играчите. Имаме още доста работа. Играчите са още тежки и закъсняват в някои моменти, но смятам, че всички се вложиха максимално и не мога да съм недоволен от старанието и от работата им в днешния мач и в тренировъчния процес“, коментира Колев.

"Не ме радва, че изпуснахме доста положения, допуснахме някои и пред нашата врата. Допуснахме елементарни грешки. Ще работим в това отношение, за да изчистим тези неща. Моето желание е да не помагаме на противника да вкарва гол в нашата врата“, добави той.

"Всяка една разконцентрираност в играта ни в защита и всяко едно подценяване ще ни създаде проблеми. Футболистите са още тежки и продължаваме да работим във физическо отношение. Умар Камара чисто физически е на прилично ниво, но той не се е запознал още с останалите играчи. Ще му е нужно време за адаптация. Останалите футболисти, които закъсняха за подготовката не са в оптимално състояние и няма как да бъдат. Надяваме се и те в близките две-три седмици да влязат във върхова форма“, каза още Петър Колев.

  Сподели
186