Живко Миланов: Трябват ни нови играчи, ако искаме да имаме нормален състав


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Трябват ни нови играчи, ако искаме да имаме нормален състав

Изпълняващият функцията на старши треньор на Левски - Живко Миланов говори след контролата на тима срещу Ботев Пловдив, завършила 1:1. Ето какво каза доскорошният капитан на тима:

"Мен на този етап не ме интересува резултатът. Интересува ме играта и динамиката. Опитахме да изпробваме някои нови неща през двете полувремена. Както на мача с Локомотив, така и днес пуснахме много млади момчета. Трябва да внимаваме с Боби и Ради, но сега имаме мачове през три дни и те ще играят повече" каза той.

Милано коментира ситуацията с братя Цоневи, които до момента не са подписали нови договори с клуба: "Аз не мога да кажа нищо на феновете. Да съобщят хората, които управляват. По-спокойни ще сме когато те преподпишат. Преди това не искам да коментирам. Доста време само говорим, а трябва нещата да се вършант и се надявам, че през следващата седмица това ще се случи". 
 
"Ще ни трябват нови играчи. Имаме 13-14 опитни играчи, но те не стигат. Ако искаме нормален състав ще ни трябват още. Селекция обаче не се прави за 10 дни или 2 седмици. Ще се опитаме да извлечем максимума от времето, с което разполагаме и да вземем играчи само на проблематичните позициции в отбора", заяви Миланов на въпрос за селекцията. "Ще ни трябва нов вратар. Следващата седмица ще видим как ще са нещата с клуба и тогава ще решим за Хубчев".

Той не забрави да благодари и за подкрепата, която получи отборът му от феновете на стадион "Георги Аспарухов": Мога да им кажа само благодаря и нищо повече. Да продължават да ни подкрепят, както го правиха и миналата година. Много от момчетата са от школата и знаят какво значи Левски. Те са готови да си оставят сърцата на терена. А феновете го виждат това нещо и днес го видаха и затова ни подкрепят", каза още Живко Миланов след мача.

  Сподели
403