Играчите на Левски продължават да напускат - двама разтрогнаха със "сините"


FUTBOL-TV

Играчите на Левски продължават да напускат - двама разтрогнаха със

Двама футболисти са разтрогнали с Левски по вина на клуба. Става въпрос за Илия Юруков и Живко Атанасов. Това съобщи официалният сайт на Българския футболен съюз. 

Спортно-техническата комисия към родната централа съобщи, че футболистите са разтрогнали трудовите си договори без предизвестие заради неизплатени месечни възнаграждения. 

Ето какво написаха от СТК към БФС:

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК "Левски“ Сф на Илия Йорданов Юруков –състезател по футбол, считано от 09.06.2021 година.

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК "Левски“ на Живко Станиславов Атанасов –състезател по футбол, считано от 14.06.2021 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

  Сподели
337