Любо Пенев: Така се подготвя шампионски отбор


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Така се подготвя шампионски отбор

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от представянето на неговите футболисти, въпреки поражението с 1:2 от Олимпиакос в контролна среща, играна в Австрия.

"Направихме добър мач и резултатът е положителен. Важното е, че се игра мача, тъй като в началото имаше съмнение. Това са проблеми на домакините. Всички играха и аз съм доволен от момчетата. Условията са прекрасни. Избягахме от топлото и се подготвяме по най-добрия начин, няма от какво да се притесняваме. Така се подготвя шампионски отбор. В средата на подготовката сме и вървим по концепцията на отбора", започна Пенев в ефира на Диема.

"Малко са тренировките с Яник Вилсхуд, имаме и други попълнения. Предстоят ни много тренировки, в които ще опознаем по-добре играчите. Има можещи и неможещи. След като младите са тук, са заслужили доверие и трябва да си използват шанса".

"Достатъчно силни съперници имаме, доволен съм от двата мача досега. Силно се надявам, че така ще е и в следващите два мача", продължи Пенев.

"Вальо Антов е добро момче, има качества, но мога да коментирам играчите, когато са с екипировката на ЦСКА. Иначе, няма смисъл", завърши доволно наставникът на ЦСКА.

  Сподели
285