Ради Цонев: С брат ми имаме оферти, но искаме в Левски


FUTBOL-TV

Ради Цонев: С брат ми имаме оферти, но искаме в Левски

Капитанът на Левски в днешната контрола срещу Локомотив Пловдив - Радослав Цонев коментира победата на "сините“ с минималното 1:0. Той разкри подробности около ситуацията в началните минути на двубоя, когато неговият брат Борислав получи червен картон. Цонев коментира и бъдещето на двамата.

"Много млади момчета взеха участие в контролата и се радвам за победата. Не мога да кажа, че атмосферата в отбора е много лоша. Все пак сме млади момчета и сме доста мотивирани да се доказваме. Може би тези проблеми ни вдъхват още повече желание и увереност. Аз съм оптимист за ситуацията, надявам се да се оправи клубът. Ако не бях, можеше да си тръгна досега“, заяви Радослав Цонев.  

"Говорихме, разбира се с Боби за ситуацията. Той е по-импулсивен от мен. Каза ми, че има чиста дузпа. Повторенията не съм ги гледал. Съдията му е казал, че го е изгонил затова, че му е бутнал картона. Това е приятелска среща, да го оставим на страна“, продължи той.

"Със сигурност е доста приятно да съм капитан на Левски. Бил съм капитан и във втория отбор, и в юношеските гарнитури. В този труден момент всички трябва да сме капитани, без значение кой е с лентата.

"Има и други предложения към мен и брат ми, не само от Арда. Не искам да ги коментирам. Нашето желание е да останем в Левски“, каза още капитанът на Левски.

  Сподели
209