Тунчев: Дано не си тръгнат други играчи до мача със Словачко


FUTBOL-TV

Тунчев: Дано не си тръгнат други играчи до мача със Словачко

Наставникът на Локомотив Пловдив - Александър Тунчев коментира загубата с 0:1 от Левски в контрола на "Герена“. Той сподели, че очаква да пристигнат поне още трима нови в състава.

"Едва ли мога да съм недоволен, все пак сме в началото от подготвителния сезон. Беше важно да направим една добра проверка, да се натоварим максимално. На този етап нещата мисля, че вървят нормално“, сподели Тунчев.

"Наистина натоварването се отразява. Това го знаехме, нормално е да сме изморени. Много от футболистите бяха доскоро с националния отбор. Съвсем нормална е тази умора“, добави той.

"Работим нормално към момента. Леко закъснява селекцията, но мисля, че стъпка по стъпка ще се нормализират нещата. Вече взехме двама, чакаме да минат медицински прегледи и да подпишат“.

"Николас Бараса е с нас от няколко дни, трябваше документално нещата да се подготвят. Снощи пристигна и Алекси Биков. Мисля си, че в понеделник вече ще може да започне подготовка с нас“.

"Очаквано е да загубим синхрона. През последните 2-3 години играехме в един и същи състав. Синхронът беше много добър, ще имаме проблем в защитата, където си тръгнаха трима основни играчи, но ще работим. Ще се опитаме по най-бързия начин да постигнем синхрона от предните години“, сподели Тунчев.

"Надявам се на поне още трима футболисти. Трябва ни външен халф-бек, знаете, че Момчил Цветанов замина за Южна Корея. Ще търсим и централен нападател. На този етап не знам дали ще има още изходящи трансфери. Надявам се да запазим този състав до първия мач от Лигата на конференциите. Ние ще направим всичко възможно отборът да е готов за първия мач от сезона – срещу Словачко“, каза още той.

  Сподели
326