Любо Пенев праща двама младоци под наем във Враца


FUTBOL-TV

Любо Пенев праща двама младоци под наем във Враца

Младежкият национал Йоан Бауренски ще играе през новия сезон в най-високото ниво на българския футбол с екипа на Ботев Враца. Халфът е собственост на ЦСКА като за последно игра под наем в Литекс. Бауренски е юноша на "червените" и бе част от шампионския отбор на "армейците" старша възраст под ръководството на настоящия наставник на Ботев Враца - Даниел Моралес преди два сезона. Бразилецът е идеално запознат с качествата на младия футболист и е сигурен, че той ще успее да се представи добре със зелената фланелка. Освен Бауренски, "червените" може да пратят още един млад футболист продукт на школата да се развива при врачани, информира "Дарик".

Отборът на Ботев продължава да води лятната си подготовка на базата в Мездра, като няколко чуждестранни футболисти карат пробен период. Вчера е бил отпратен английски футболист, който не е хаванал окото на треньорския щаб. Португалецът Серджио, който също мина тестове, обаче ще получи предложение за договор. 

Днес трябва да пристигнат нови двама футболисти на които да бъдат проверени качествата в рамките на няколко дни. Става въпрос за португалски централен защитник и англичанин, който играе като халф. От една седмица подготовка със зелените води и крайният бранител Мартин Костадинов, който ще изкара втори наем в тима от стадион "Христо Ботев". Костадинов е собственост на Арда Кърджали

Врачани стартират контролите по време на лятната си подготовка с новака във Втора лига Левски Лом. Спарингът е предвиден за 26-ти юни. В началото на юли тимът заминава за курортния град Банско, където ще проведе втората част от подготовката си с няколко контроли.

  Сподели
313