Божинов: Левски ми е на сърце, чакаме позитивни новини за клуба


FUTBOL-TV

Божинов: Левски ми е на сърце, чакаме позитивни новини за клуба

Валери Божинов говори за бъдещето си и за ситуацията в Левски. Той веднага застана пред камерите и репортерите след детския турнир в памет на Георги Марков.

"Аз съм оптимист. Аз съм човек, който вярва, че нещата ще се оправят. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от феновете. Под какво форма, не знам. Но съм сигурен, че нещата ще се оправят. Левски ще се стабилизира. Благодаря на г-н Сираков, че ми дадоха възможност да остана и да тренирам. Думата "благодаря" не струва пари. Аз не търся други отбори на този етап. Искам да се подготвя добре. Да мога да помогна с каквото мога на клуба. Няма по-велико нещо от Левски", заяви Божинов.

"Още един път благодаря на момчетата за професионализма. Тези хора, които работят в клуба, те идват с желание, с воля. Всеки идва и работи със сърце. Левски е кауза. Аз съм техен съотборник, но искам да им благодаря. В тежката ситуация идват тренират. Чакаме позитивни новини. Живко Миланов също ми позволи да тренирам. Левски ми е на сърце, този велик клуб", сподели Божинов.

  Сподели
238