И Начо Монсалве си тръгна от Левски


FUTBOL-TV

И Начо Монсалве си тръгна от Левски

Пореден титуляр напусна Левски. Испанският бранител Начо Монсалве се сбогува с феновете на 26-кратните шампиони. Той стори това в личния си профил в Инстаграм.

Той дойде на "Герена" през зимата с голяма визитка, след като в кариерата си е носил екипа на Атлетико Мадрид. За Левски -  Монсалве изигра 12 мача и отбеляза един гол с екипа. Тежка контузия му попречи да играе в една голяма част от мачовете на тима.

"Скъпи фенове на Левски: бих искал да оповестя, че престоят ми в Левски приключи. Периодът беше кратък, но също така и наистина напрегнат с лоши моменти като контузията ми в ребрата, но имаше и много хубави моменти. Без съмнение най-добрите неща, които взимам със себе си, са съотборниците ми и, разбира се, феновете, които са просто невероятни. Бих искал да благодаря на треньорите, медицинския щаб и останалата част от клубните служители, които работят в сянка, но имат същата или дори по-голяма важност от тази на играчите. Желая ви всичко най-добро и наистина се надявам, че настоящата ситуация ще бъде разрешена и Левски скоро ще бъде там, където заслужава", написа Монсалве.

  Сподели
247