Депортиво не знае как да победи Атлетико в Мадрид


.

Депортиво не знае как да победи Атлетико в Мадрид

Атлетико Мадрид посреща Депортиво в най-интересния мач в програмата на кръга в Примера. Един срещу друг се изправят 6-тия и 5-тия като само една точка дели двата тима.

Атлетико се класира за следващата фаза на турнира за Купата на Краля след успех над слабака Ориуела. Той обаче дойде в първия мач, а в реванша се стигна до равенство.
 
Напоследък възпитаниците на Хавиер Агире подобриха играта си и вече излизат от дупката, в която бяха изпаднали заради тежката си програма.

Депортиво е тим, който разполага съ силна защита. Момчетата на Мигел Анхел Лотина са допунслаи само 9 гола, 4 от които с в мача с Валенсия и други 3 срещу Спортинг Хихон. Срещу Еспаньол и Нумансия тимът показа как се играе печеливш футбол, взимайки победи с по 1:0.

Като цяло обаче Супердепор не е много резултатен. Само победата над Бетис с 3 гола през втората част идва да оправдае нападателите.

Миналата година Атлетико постигна две победи над Депортиво като не допусна и гол. Резултатите тогава бяха 3:0 на “Риасор” и 1:0 на “Висенте Калдерон”. Иначе Ла Коруня няма победа над “дюшекчиите” в Мадрид от 2000 година.

Хавиер Агире даде почивка на повечето си титуляри в мача за Купата. Единственият му контузен състезател е Антонио Лопес, който е със световъртеж. Мариано Перния ще играе вместо него.

За разлика от Атлетико Депортиво игра с повечко титуляри за Купата, които спечелиха с 2:0 срещу Елче. Въпреки това контузени футболисти в състава няма.

Домакините са фаворит в срещата, но двубоя никак няма да е лесен за тях. Депортиво ще се затвори и ще дебне на контраатака, а както знаем това отдавна е най-силното оръжие на галисийците. Все пак Атлетико е по-солиден отбор, а и има предимство в мачовете напоследък, така че може да очакваме измъчена победа за тях.

Вероятни състави:

Атлетико :Франко, Перея, Хейтинга, Уйфалуши, Перния, Макси, Родригес, маниш, РаулГарсия, Симао, Форлан, Агуеро

Ла Коруня: Арансубия, Пабло, Лопо, Колото, Луис, Серхио, Родригес, Лафита, Валерон, Гуардадо, Бодипо

Последни 5 мача:

Атлетико: РРРПП

Депортиво: ППППЗ
 
 
Прогноза – 1
Точен резултат – 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
72