Наско Сираков ще спечели милион при сделка


FUTBOL-TV

Наско Сираков ще спечели милион при сделка

Наско Сираков ще вземе около 1 000 000 лева за акциите на Левски, които се очаква да предаде на Джоузеф Диксън. Поне така твърди “Мач Телеграф".  Реално самото прехвърляне на ценните книжа от ръцете на легендарния голмайстор в тези на британеца ще бъде безплатно. Сираков взе без пари акциите и ще се раздели по същия начин с тях.  

 Диксън обаче е обещал да изплати споменатия по-горе милион на Наско във вид на заплати. Припомняме, че легендата обяви публично, че ще остане в Левски дори, след като даде сдаде притежанието на акциите на новия собственик.  

Сираков ще има по-скоро представителна функция. Най-вероятно няма да държи цялата спортно-техническа власт, както самият той обяви на 24 май, когато разкри за плановете на британеца. Наско обаче ще взима солидна заплата, обвързана със железен договор за 3-4 години, за които обещаният милион ще му бъде изплатен. В петък Сираков излезе с обръщение, в което обяви, че преговорите с Джоузеф Диксън вървят по план. Също така собственикът на Левски обеща да говори пред медиите през тази седмица. Все още обаче няма официално обявена пресконференция.

  Сподели
233