Станимир Стоилов готов с дългогодишен план за развитието на Левски


FUTBOL-TV

Станимир Стоилов готов с дългогодишен план за развитието на Левски

Феновете на Левски продължават с нетърпение да очакват голямата новина - идването на нов собственик. Публиката очаква с трепет да научи името на англичанина с бизнес в Ню Йорк. 

Ако всичко казано от Наско Сираков на рождения ден на клуба се случи, то треньор ще бъде Станимир Стоилов. Мъри вече е готов с дългогодишна стратегия за развитието на любимия си отбор, пише "Тема спорт". Той имаше подобен план и при първия си престой на "Герена" - от 2004 до лятото на 2008 година. Тогава бе обявен "План 2007". Той беше преизпълнен - бяха спечелени титлите през 2006 и 2007 г., Купата и Суперкупата през 2005 и 2007 г. В същото време отборът игра четвъртфинал за Купата на УЕФА и се класира в груповата фаза на Шампионската лига.

Станимир Стоилов е изготвил тригодишен план за развитието на клуба. Освен за представителния отбор Мъри е готов и с концепция за школата на "сините". Ако Левски се сдобие с нов собственик, както Наско Сираков вече анонсира, Стоилов ще се завърне на "Герена" след дълго отсъствие.

През последните години специалисът на няколко пъти водеше разговори с Левски, но претенциите му не бяха удовлетворени от ръководството на клуба. Едно от най-важните условия, които Стоилов поставя, е инвестицията в материалната база. 

Очаква се до края на другата седмица да има развитие около собствеността на Левски.  

  Сподели
307