Тунчев обяви първите, които напускат Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Тунчев обяви първите, които напускат Локо Пловдив

Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев похвали младите таланти на тима след равенството 3:3 срещу Арда като гост. Две от попаденията за "смърфовете" бяха дело точно на младоците от тима на пловдивчани.

"Това, че не загубихме, дава самочувствие. Особено на младите момчета, които влязоха да играят. За наше щастие два гола вкараха именно те. Имат доста хляб да изядат още, но трябва да се каляват в такива мачове, в такива битки. Някои от тях показват доста голямо израстване и тренират с нас. Надявам се през следващия сезон да получават повече игрово време. Това второ място има огромно значение. Сравняваме го с първо място, защото изкарахме доста труден сезон. Нямахме голям избор на играчи и дълбочина на скамейката.

Най-трудното беше пандемията и липсата на феновете, които дава криле на момчетата. Не съм очаквал такова нещо, но с такива момчета е удоволствие да се работи. Ще бъде трудно да се борим за титлата. Последните три години отборът показа израстване, постоянство, но няма да бъде лесно. Има футболисти, които ще ни напуснат. Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Кристиан Илич ни напускат. Надявам се, че няма да има други напускащи.", заяви той в ефира на Диема.

  Сподели
262