ЦСКА ще спечели последния си мач от този сезон


FUTBOL-TV

ЦСКА ще спечели последния си мач от този сезон

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 26.05.2021 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Владимир Вълков


ЦСКА приема Берое на "Армията" в последен мач и за двата тима за този сезон. Вероятно треньорите ще заложат на експериментални състави, с оглед на това, че двубоят не е от значение за крайното класиране. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев ще заложи на експериментален състав при домакинството на Берое в мач от последния кръг на първенството. Почти сигурно като титуляр за първи път ще излезе Митко Митков. До този момент през кампанията младокът има 3 участия като резерва.

Ел Голеадор има няколко ребуса за решаване. Наставникът пусна в почивка бразилците Бусато, Енрике и Жеферсон. Пенев няма да може да използва утре юношите Мартин Смоленски и Александър Бучков. Двамата се присъединиха към отбора до 18 години, които ще играе срещу Септември финал за Купата на БФС. Победителят ще може да играе в младежката Шампионска лига. Все пак не е изключено в игра да се появи още някой младок, като най-спрягано е името на Марк-Емилио Папазов.

Капитанът Петър Занев ще облече фланелката на "червените" за последен път срещу Берое. Както е известно, неговият договор изтича и той ще напусне. Най-вероятният нов отбор на Занев е Пирин. Иначе наказан за мача е Гръм Кери.

"Ще изненадаме Берое с много промени в нашия състав или поне няколко, които според мен те не очакват, но ние си гледаме нашия отбор. Мачът не е протоколен в никакъв случай. Ще има промени. Някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат участие. Никакво подценяване. Всеки мач трябва да се изиграе както трябва, на максимални обороти. Мотивацията в отбора е добра. Да, загубихме онзи ден, има си причини, и то сериозни. Те са в нас и най-вече при мен като старши треньор. Поемам си отговорността. Продължаваме да работим. Има неща върху, които трябва да акцентираме. Сега мислим за следващия мач, който е утре", заяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев.

Берое ще бъде без нападателя Алиун Фал в последния мач от сезона срещу ЦСКА. Сенегалецът се е прибрал преди няколко поради семейни проблеми. Стив Фуртадо е наказан и също пропуска гостуване на "Българска Армия“. Старши треньорът на Берое Петър Колев ще има много малко налични футболисти за мача срещу ЦСКА с оглед на вече напусналите играчи. Последният такъв е Еривалдо, който се раздели с Берое два дни преди мача с "армейците".

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - БЕРОЕ 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
306