Арсенал няма право на грешка срещу Вила, след като победи Ман Юнайтед


.

Арсенал няма право на грешка срещу Вила, след като победи Ман Юнайтед

Арсенал има второ поредно домакинство във Висшата лига срещу много силен съперник. След като момчетата на Арсен Венгер победиха шампиона Ман Юнайтед с 2:1 в зрелище сега пред тях се изправя корави Астън Вила.

Във вторник Арсен Венгер даде почивка на повечето си титуляри в мача с Уигън за Карлинг къп. Младоците, на които заложи победиха с 3:0. Варатярт Лукаш Фабиански се представи чудесно. Той вероятно ще трябва да замести Алмуня, който получи тежък удар от Карик в главата. Робин Ван перси отново няма да играе заради наказанието си от 3 мача. Този му е последният. Атаката ще води Никлас Бендтнер, въпреки че шансът Адебайор да се завърне е 50/50.

В последните си две гостувания на “Емирейтс” Астън Вила достига до равенства. Тимът направи обаче няколко грешни стъпки, които помрачиха добрия му старт. Пораженията от Нюкасъл и Мидълзбро дойдоха доста неочаквано. Джон Карю е под въпрос за мача. Вероятно вместо него ще видим Агбонланхор, който ще бъде подкрепян от Милнър. Българският полузащитник Стилиян Петров ще е под въпрос до последно. В последните 3 мача той не игра, така че едва ли е във върхова физическа форма.

Като нищо, по законите на Мърфи, Арсенал може да се издъни след чудесната си победа над Ман Юнайтед. Това ще сложи нов прът в колелото на Венгер, което направи доста добър заход към сериозната намеса в борбата за титлата. От друга страна гостите ще са много надъхани да спрат неочакваната черна серия, в която попаднаха. В другият кръг те имат още един ужасен мач срещу борещият се за точки шампион Манчестър Юнайтед, а надеждите на тима са все още живи. Все пак Арсен Венгер ще успее да мотивира играчите си, като им обясни колко важна е именно тази победа.

Последни 5 мача:

Арсенал:ППРЗР
Астън Вила: ЗПЗПП


Прогноза – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
65