Локо Пловдив представи екипите за новия сезон (снимки)


FUTBOL-TV

Локо Пловдив представи екипите за новия сезон (снимки)

Локомотив Пловдив представи официално новите екипи на отбора за сезон 2021/2022. Събитието се състоя в Ритейл Парк Пловдив и привлече десетки футболни запалянковци, любители на спорта и почитатели на пловдивския тим.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike, а доставчик на екипите за черно-белите е българската компания SPORT DEPOT. Сътрудничеството между пловдивския "Локомотив“ и спортната верига стартира през април след среща между спортния директор на клуба Георги Иванов и изпълнителния директор на SPORT DEPOT Николай Цонов.

"За нас е изключително удоволствие да си партнираме с един от най-успешните отбори в Първа професионална футболна лига. Сътрудничеството ни с ПФК Локомотив Пловдив е за две години и е част от политиката на компанията ни в подкрепа на българския спорт и на спортните клубове в страната. Желаем успех на отбора с новите екипи на Nike“, каза Мартин Митов, мениджър "Отборни спортове“ в Sport Depot.

"Уверен съм, че с тези екипи ще направим всички вас щастливи през следващия сезон“, обърна се към публиката спортният директор на отбора Георги Иванов-Гонзо.

След официалната част на събитието феновете имаха възможност да се снимат с любимите си футболисти и да получат автограф от тях. Всички присъстващи бяха поканени в магазина на SPORT DEPOT, където успяха да разгледат артикулите на елитния бранд Nike и да си закупят официалната екипировка на отбора.

Фен екипировката на клуба вече се предлага в магазина на SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg.

  Сподели
239