ЦСКА няма да спечели следващия си мач


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да спечели следващия си мач

ЦСКА 1948 - ЦСКА
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 22.05.2021 г.
Час: 19:00 ч.
Съдия: Георги Кабаков


ЦСКА гостува на новака в елита ЦСКА 1948 в любопитен мач от плейофната фаза на родния шампионат. Срещата първоначално бе обявена, че няма да се състои заради многото заразени с коронавирус играчи на ЦСКА 1948, като от БФС им присъдиха служебна загуба. След това от футболната централа изненадващо се отметнаха и решиха двубоя да се играе два дни след финала за Купата на страната. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

ЦСКА изигра труден мач във финала за Купата на страната срещу Арда. Двубоят отива в продължения, но късен гол на Бисмарк Чарлс донесе трофея във витрината на тима от стадион "Българска армия". Любопитно е да се отбележи, че от ЦСКА 1948 (които претендират да са наследник) си присвоиха този трофей. На по-късен етап от ръководството на новаците за пореден път (през този месец) писаха декларация, като този път обясниха, че става дума за друга Купа, спечелена преди години от ЦСКА.

Така или иначе двубоят се очертава доста любопитен. Хората на Любо Пенев вероятно са изморени от двубоя за Купата, като не е изключено да има промени. Със сигурност треньорът на тима ще направи рокади, като на пейката се очаква да седнат Джером Синклеър и Жорди Кайседо. На техни места ще се появят Георги Йомов, както и героят на тима от финала за Купата - Бисмарк Чарлс.

"Подходът към предстоящия съперник ще бъде професионален, на максимално ниво. Купата си е купа. Край - Купата отмина. Перфектно. Трофеят е в нашата витрина. Благодарим, ръкопляскаме, поздравяваме се, но остават два мача и трябва да завършим първенството по най-добрия начин", заяви Ел Голеадор.

В състава на ЦСКА 1948 не се очакват сериозни промени в сранение с двубоя срещу Локомотив Пловдив (0:0). "Надявам се да се подготвим добре за утрешния дерби мач. Нашите играчи да излязат освободени, да опитат да играят футбол и естествено да спечелим мача. От гледна точка на заболелите играчи нямаме проблеми. Тези, които бяха с положителен тест се завърнаха в състава. Постепенно влизат в тренировъчен процес, не са готови на 100%, но са мъжки момчета и дават всичко за отбора. Мина малко време от мача с Локо Пд. Насъбраха се много мачове, ситуацията с възстановяването е тежка. Опитваме да ги възстановим така, както трябва. Най-вече умората е физическа и психическа. Ще се направят ротации в съвместими позиции“, каза треньорът на тима Тодор Киселичков.

Любопитно е да се отбележи, че от ЦСКА 1948 обявиха най-скъпите билети в родния шампионат, специално за този мач. Гостуващата агитка ще трябва да плаща между 20 и 35 лева за два от секторите на стадиона. Всичко това са предпоставки за доста слаба посещаемост на двубоя.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА 1948 - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
458