Ливърпул няма да сгреши с Болтън


.

Ливърпул няма да сгреши с Болтън

Ливърпул гостува на Болтън в среща от 13-тия кръг на Премиършип. “Червените” делят първото място в класирането с Челси като очакванията са да спечелят три точки в този кръг, за да не изпускат добрата си преднина пред Манчестър Юнайтед и Арсенал.

В сряда Ливърпул бе разкован от Тотнъм в среща от Карлинг къп. Това бе едва втора загуба за хората на Рафа Бенитес през сезона, като интересното е, че и първата бе от същия съперник.

Болтън напоследък е в много добра форма. Тимът спечели последните си два мача в елита срещу силните Манчестър Сити и Хъл. Освен всичко се завръща и Кевин Нолан,който бе наказан срещу “тигрите”. Така Гари Мегсън ще може да изпозлва любимата си схема 4-5-1.

Бенитес би трябвало да пусне в игра всички титуляри, които получиха почивка в сряда. Фернандо Торес игра 55 минути срещу Спърс и изглежда е напълно възстановен от контузията си. Алваро Алрбелоа е наказан за мача. Филип Деген е аут за месец заради травма.

Доста е вероятно Болтън да затвори играта, а Ливърпул играе много трудно срещу добър бетон. Мачът със Стоук доказва това. Все пак “червените” не се отказват до последно и ще измъкнат победата.

Прогноза – 2
Точен резултат – 1:2
 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
55