Живко Миланов: Не знам кой ще е треньор на тима


FUTBOL-TV

Живко Миланов: Не знам кой ще е треньор на тима

Помощник- треньорът на Левски Живко Миланов, който води тима в последно време, обяви след загубата от Ботев Пловдив с 1:2, че все още няма яснота дали той ще бъде треньор и през следващия сезон. Той заяви, че се надява ръководството да поднови договорите на играчите с изтичащи такива.

"Допуснахме едно невнимание от 3 минути, което ни коства мача. Перфектно полувреме, но през втората част, началото на втората част същото ниво. Така е във фубола. Едно малко камъче може да обърне всичко. Ще си извадим поуки. Тези момчета и за напред ще правят грешки. Но трябва да играят правилен футбол", каза Миланов пред медиите.

"Липса на концентрация. Персонална грешка и на двата гола. Ние не сме гледали Черно море. Всичко си зависеше от тях. За нас беше по-важно да играем с настроение, комбинативен и атакуващ футбол. Мисля, че това стана с изключение на първите минути на второто полувреме", обясни още той.

"Не сме разговаряли дали ще остана за постоянно треньор на Левски. Аз съм помощник, трябва да седнем и да се разберем. Трябва да се знае какво ще е бъдещето. Надявам се ръководството да влезне в най-кратки срокове с хората, чиито договори изтичат и да се опитаме да ги задържим и догодина", добави той. "Левски има нужда от спокойствие. Финансова стабилност. Това е най-важното", завърши Миланов.

"Няма такова нещо. Отборът си тренираше. Всички знаем какво е състоянието на отбора и на клуба, по-точно. Момчетата дават максимум. Днес също дадоха максимум. Опитват се играят с настроение и да дават максимума от себе си", заяви още той. "Славиша е бил в болница. Той няма как да знае кой в какво състояние е. Решенията си ги взимах аз. Ние сме дискутирали някои неща, но повечето решения ги взимах аз", заяви още Миланов.

"Когато не се работи в нормални условия и, когато не се получават нужните възнаграждения е трудно", каза още той. "Аз мога само да се надявам. Но не мога да кажа какво е бъдещето. Много бих искал бъдещето да е светло, като човек, който е израстнал тук. Искам Левски да изглежда по различен начин. Но това не зависи от мен", добави той.

  Сподели
155