Пробвайте знак Х за Левски - Ботев Пловдив


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Левски - Ботев Пловдив

Левски - Ботев Пловдив
Стадион: "Васил Левски", София
Дата: 20.05.2021 г.
Час: 20:00 ч.
Съдия: Георги Иванов


Левски се изправя срещу Ботев Пловдив в последното домакинство на "сините" за този сезон. В часовете преди мача стана ясно, че Славиша Стоянович няма бъде старши треньор на тима през следващата кампания. Специалистът ще довърши сезона и след това напуска тима от "Герена". Прогнозата на FTV и на Futbolbet за предстоящия двубой е за знак - Х.

Левски все още имат макар и минимален шанс да се преборят с Черно море за 7-ата позиция и за участие в баража за Лигата на конференциите. На "Герена" ще стискат палци варненци да не победят в днешното си гостуване на Царско село. В противен случай те още днес ще си гарантират 7-ото място и ще обезмислят мачовете до края, включително и срещата между "сините" и "канарчетата".

Не е изключено Славиша Стоянович този път да изведе отбора си. Той дълго време се възстановяваше от коронавирус, като все още няма информация дали може да води отбора си. В противен случай, това отново ще стори Живко Миланов.

Който и да е треньор, то той няма да може да използва единствено Симеон Славчев. Очаква се в тима да няма много промени. На вратата ще е Микулич и пред него в защита Найденов, Атанасов, Монсалве и Галчев. Райнов и Юруков ще си партнират в средата на терена, а Михайлович и Димитров ще бъдат на двете крила. Марин Петков ще изпълнява ролята на плеймейкър, а в атака ще действа Краев.

В лагера на Ботев Пловдив липсват контузените Неделев и Тонев. Наставникът Азрудин Валентич вероятно ще заложи на Георгиев под рамката и в отбрана Филипов, Младеновски, Генев и Конате. Шоколаров и Еспиноса ще са двойката опорни халфове, а Рабей ще бъде пред тях като плеймейкър. Току и Маркиньос ще действат по крилата, а в атака ще започне Илиев.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - БОТЕВ ПЛОВДИВ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
298