Интер ще задържи върха след трудния мач в Палермо


.

Интер ще задържи върха след трудния мач в Палермо

Лидерът в Серия А Интер гостува на коравия Палермо един от най-интересните мачове от 12-ия кръг на Серия А.

Ефектът “нов мениджър” в Палермо приключи. Няколкото победи, които Давиде Балдарини постигна, след като пое сицилианци бяха обезличени от загубата на тима срещу Торино. Това смъкна Палермо до 10-ата позиция в класирането. У дома Палермо играе добре като има 4 победи и една загуба от силния Фиорентина.

Жозе Моуриньо може да е начело в елита, но едва ли е щастлив. Бившият мениджър на Челси е бесен на медиите, които непрекъснато го сравняват с Роберто Манчини. Хулио Крус направи най-доброто, спасявайки трите точки срещу Удинезе с гол в края. Този успех трябва да мотивира “синьо-черните”, които като цяло минаха през най-тежките си мачове. Остава им едно дерби с Ювентус.

За Палермо все още не може да играе Марко Амелия, който е контузен. Ветеранът Алберто Фонтана, който е бивш играч на Интер ще го замести. Андреа Раги и Чиро Капуано също са с травми, докато халфът Антонио Ночерино е наказан за червения си картон с Торино.

Валтер Самуел се връща за Интер, след като лекува година контузия в коляното. Луис Хименес, Луиш Фиго, Нелсон Ривас, Съли Мунтари и Кристиян Киву са в лазарета. Адриано е с грип, доколкото болестта му не е треньорска. Бразилецът е под въпрос.

Миналия октомври Палермо удържа Интер на “Ренцо Барбера”, но в последните 4 години “нерадзурите” взеха две победи тук. През 2005 Палермо победи с 3:2.

Стилът на Моуриньо определено не е най-привлекателният за гледане, но за сметка на това обикновено е печеливш. Факт е, че Интер е отбор, който много трудно може да бъде победен. Специалния ще триумфира отново след тънка победа.

Вероятни състави:

Палермо: Фонтана, Касани, Кяер, Бово, Балдзарети, Милиячио, Ливерани, Брешано, Симплисио, Миколи, Кавани

Интер: Сезар, Майкон, Кордоба, Самуел, максуел, Виера, Камбиасо, Санети, Обиня, Ибрахимович, Балотели

Последни 6 мача на Плаермо у дома: ПЗПППЗ

Последни 6 мача на интер като гост: ПРПЗПР

Последни 4 мача между съперниците на “Ренцо Барбера”: 0:0, 1:2, 3:2, 0:2

Вероятност в проценти: Палермо – 20%, равен – 28%, Интер – 52%

Прогноза – 2
Точен резултат – 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
56