Киров: Играчите на Арда не трябва да се срамуват


FUTBOL-TV

Киров: Играчите на Арда не трябва да се срамуват

Наставникът на Арда Кърджали Николай Киров похвали старанието на своите футболисти въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА във финала за Купата на България. Киров призна, че отборът му не е успял да накаже грешките на съперника, докато той, от своя страна, е направил точно това, след което се е стигнало до поражението на неговия тим.

"В един финал няма как да има равен резултат. Не мисля, че заслужихме тази загуба. Имаше грешки, а противникът винаги се възползва от тях. Те сгрешиха във второто полувреме в средата, но не изиграхме ситуацията. Ние сгрешихме в края и допуснахме гол. Трябва да гледаме напред, да търсим втори начин за класиране на такива мачове", започна той в ефира на Диема.

"Не бих променил нищо от това, което показахме. Даже мисля, че второто полувреме стояхме по-добре на терена. ЦСКА беше така първото полувреме. Нашият отбор е съставен от доста млади момчета. Хубаво преживяване за тях като емоция, но за жалост краят е доста тъжен. Те няма от какво да се срамуват, изиграха добър двубой. Сега ще се наложи да изиграем още един такъв. Знаем какво да направим сега и ще го направим",

  Сподели
323