Иван Минчев напуска Берое


FUTBOL-TV

Иван Минчев напуска Берое

Халфът Иван Минчев напуска Берое след края на сезона. Това обявиха от клуба. Полузащитникът имаше договор със заралии за още една година, но се разбра с ръководството на "зелените" той да бъде разтрогнат. 

Ето какво написаха от Берое: 

Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за "Берое". Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на "зелено-белите" той да бъде прекратен с края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа и му желае успех занапред! До този момент Минчев има 88 мача за "Берое", в които реализира 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение:

"Първо бих искал да благодаря на феновете на Берое за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа. Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за Берое. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини.

Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като Берое определено заслужава!

Благодаря ви за всичко!"

11