Тарторът на Сектор Г иска да има повече фенове на финала


FUTBOL-TV

Тарторът на Сектор Г иска да има повече фенове на финала

Тарторът на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца поиска от властите да отворят поне 50% от капацитета на стадион "Васил Левски" за финала за Купата на България срещу Арда, който ще се играе на 19 май (сряда) от 19.30 часа. Припомняме, че към този момент се очаква да бъдат допуснати едва 2000 фенове на ЦСКА, като толкова билети ще има и за феновете на Арда.

"Пиша до всички неадекватници, от които зависи бройката билети на финала. ПФЛ, НОЩ, РЗИ, Министерство на здравеопазването и който още има някаква роля в определянето, каква точно посещаемост да има на финала за Купата на България .Призовавам ви да вземете най-после едно адекватно и аргументирано решение, което да бъде в полза на хората. 10 % разрешен капацитет на стадион за 43 000, е абсолютна подигравка.Нима в препълнените ресторанти и дискотеки ( болшинството от които работят на закрито ) има само по 10 % клиенти. С какво трибуните са по-опасни? 

Надявам се да проявите разум и да се стигне до отваряне на поне 50 % от капацитета на стадиона. И не на последно място искам да се обърна към ръководството на ЦСКА, които смятам, че по примерът на Любо Пенев от вчера, трябва да излезнат с ясно становище и да направят всичко по силите си този финал да не се играе пред обидните за нас 2000 армейски привърженици.И последно искам да кажа ,че в Сряда ще вляза на стадиона след като влезе и последният привърженик на ЦСКА", написа Кюстендилеца на страницата си във "Фейсбук".

11