Дамбраускас: Десподов е силен характер, след като оцеля тук


FUTBOL-TV

Дамбраускас: Десподов е силен характер, след като оцеля тук

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира поражението от ЦСКА с 1:4.

"Когато спечелиш титлата 4 кръга преди края на сезона, празнуваш, наслаждаваш се и това е рецептата за катастрофата тази вечер. Липса на концентрация, още в първите минути допуснахме гол след първия им корнер, вкарахме доста хубав гол след 0:2, но минута по-късно допускаш нов гол от статично положение, недопустимо е. Когато спечелиш титлата 4 кръга преди края е трудно да играеш в такъв мач, поздравления за съперника, те бяха доста мотивирани за този мач, важен двубой за тях през сезона, бяха добре подготвени", коментира той.

"Не успяхме да се отплатим на феновете ни, не успях да подготвя отбора за този мач", каза още треньорът на шампионите.

"Десподов е много силен характер. Несправедливо е да го третират по този начин. Трябва да уважаваш състезателите. Трябва да имаш много силен характер и да оцелееш в ситуация като тази и той го показа", каза още треньорът на Лудогорец относно представянето на Кирил десподов в двубоя срещу бившия си тим., Това е работата на професионалния играч.", добави Дамбраускас в ефира на Диема. 

"Трудно беше през миналия сезон заради пандемията. Шампионатът беше спрян, след което продължи по-дълго, новият сезон започна след по-кратка пауза, после пандемията ни удари отново, дълъг сезон, не можем да се откажем от последните мачове, трябва гледаме напред", коментира още специалистът.

  Сподели
265