И вълкът сит, и агнето цяло - Лудогорец с титлата, а Локо Пловдив с трите точки


FUTBOL-TV

И вълкът сит, и агнето цяло - Лудогорец с титлата, а Локо Пловдив с трите точки

Локомотив Пловдив се наложи с 2:1 при визитата си на Лудогорец в Разград в среща от плейофната фаза на родния шампионат. Двубоят бе от значение само за "смърфовете", които имаха нужда от трите точки в борбата с ЦСКА за второто място. Загубата не помрачи особено настроението на Лудогорец, като след края на мача футболистите и треньорите на тима бяха наградени с поредната със златни медали и поредната си титла.

Бълнард Текпетей откри резултата в 15-ата минута с хубав удар. Вина за гол има Илко Пиргов, който хвана ъгъла, но допусна топката да влезе в мрежата. След само 120 секунди Георги Минчев изравни. Пълният обрат стана факт в 32-ата минута, когато Димитър Илиев реализира дузпа, която сам си изработи.

След почивката имаше още няколко положения, но в крайна сметка до нов гол не се стигна. След час игра реферът изгони Ману за нарушение срещу Пиргов. В 81-ата минута реферът даде втори жълт картон и за Каули и така Лудогорец остана с двама души по-малко, което е рядко виждано по българските терени.

  Сподели
182