Феновете на Ботев и Локо Пловдив с декларации срещу ръководството на БФС


FUTBOL-TV

Феновете на Ботев и Локо Пловдив с декларации срещу ръководството на БФС

Привържениците на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив излязоха с декларации срещу ръководството на Българския футболен съюз. Агитките на двата клуба се обедненият в позицията, че е време за промяна в най-високите етажи на родния футбол.

“Смятаме, че създалата се ситуация с начина по който Борислав Михайлов опита да се самоназначи отново за президент на централата, е крайно неприемлива и за пореден път доказваща липсата на професионално отношение към българския футбол", написаха феновете на “канарчетата".

Ултрасите от “Лаута" също искат промяна. Те коментират и двубоят между ЦСКА и ЦСКА 1948, който трябваше да се играе вчера.

 “Некомпетентността и аматьорщината продължават да бушуват по най-високите етажи на родната футболна централа. Това говорят и фактите от последните безумни и неадекватни решения относно отлагането и изиграването на оставащите мачовете от плейофната шестица на ЦСКА 1948, където пряко ощетен е нашият отбор, с които обаче се облагодетелства друг отбор – хладен полъх от едни отминали времена, които не трябва да се завръщат. БФС се е превърнало в частно дружество с неограничена безотговорност", е част от текста, който публикуваха феновете на “черно-белите". 

Феновете на “смърфовете" дори приветстват Димитър Бербатов, който обяви официално амбициите си, че иска да стане президент на БФС да се срещне с тях и да изложи програмата си за развитието на българския футбол. 

Още след официалната пресконференция на Бербатов в края на април, Сектор “Г" също излезе с декларация в подкрепа на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед

  Сподели
212