Тонислав Йорданов герой за Арда срещу Берое


FUTBOL-TV

Тонислав Йорданов герой за Арда срещу Берое

Арда се наложи над Берое с 2:0 в мач от 28 кръг на шампионата. Двата тима изиграха равностойно първо полувреме, но гостите все пак успяха да открият резултата в 40-та минута чрез Тонислав Йорданов. Отново той се разписа от дузпа в 78-та минута и донесе победата за своя тим.

До първия гол се стигна, когато Деян Лозев получи на фланга, навлезе в наказателното поле и центрира на втора греда, където Тонислав Йорданов прати топката в мрежата след удар с глава – 0:1.

В 43-та минута Василев навлезе в пеналта и намери Минчев, който веднага стреля, но Петков изби пред голлинията. Кълбото попадна в Лебон, но неговото центриране не достигна до Камбуров. В следващата атака Камбуров предостави за Макоута, който шутира от границата на пеналта, но Караджов изби в корнер.

В 77-та минута Кабаков посочи бялата точка, след като имаше съприкосновение между Али и Костадинов. Зад топката застана Тонислав Йорданов, който прати топката за втори път в мрежата на Перниш – 0:2

Пет минути след това Али центрира в пеналта, където Кукула отправи удар с глава, но топката мина на сантиметри от гредата. В 87-та минута Кукула имаше възможност да се разпише с глава, но не намери целта.

 

  Сподели
84