Левски се разбра с Йовов, идва през зимата


А. Франгов

Левски се разбра с Йовов, идва през зимата

Ръководството на Левски се е разбрало с бившата си звезда Христо Йовов, и по всяка вероятност „бижутера" ще се завърне в тима следващата зима от кипърския Аполон, съобщава в."Тема Спорт". Новината потвърди и старши-треньорът на „сините" Емил Велев:

"Говоря с Ицо всеки ден. той е най-желаният от нас футболист за зимната селекция. Йовов е категоричен, че иска да се върне в Левски. Все още не смея да се радвам, защото има да се уточнят някои формалности с ръководството на кипърския тим", заяви Велев.

Очаква се в най-скоро време всичко по сделката да бъде финализирано, и „палачът" на Олимпик Марсилия за пореден път да се завърне в клуба за радост на „синята" публика.

Ицо не е единственият от "звездния" тим на Левски от 2005-2007, който стигна до 1/4 финал за Купата на УЕФА и влезна в групите на Шампионската лига. Димитър Телкийски, Игор Томашич и Елин Топузаков също са на път да се върнат при вицешампионите след като плановете от миналата зима на Тодор Батков за подмладяване на клуба стигнаха само да равенства като гост на БАТЕ и Жилина.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

 

  Сподели
204