Нищо ново - Лудогорец пак е шампион на България! (видео)


FUTBOL-TV

Нищо ново - Лудогорец пак е шампион на България! (видео)

Лудогорец е шампион на България за 10-ти пореден път! Това стана факт, след като разградчани се наложиха над Берое с 3:1 в първа среща от плейофната фаза и за двата тима.

Kийлън Лебон проби в 26-та минута, финтира Сисиньо и успя да стреля току навлязъл в наказателното поле, но Кахлина спаси.

Минута след това Десподов бе изведен от Вандерсон зад отбраната, успя да премине през Ганев и прати топката в мрежата. Страничният рефер обаче маркира засада. С първа историческа намеса на ВАР голът бе зачетен и Лудогорец поведе в резултата – 1:0.

Две минути след подновяване на играта от центъра топката отново достигна до Десподов в наказателното поле, който стреля силно под гредата, но Ганев се намеси.

В 35-та минута Василев центрира от фланга и Фал игра с топката, след което Вердон игра с ръка. реферът подмина ситуацията, но след преглед на ВАР промени решението си и посочи бялата точка за изпълнение на дузпа.

Зад топката застана Макоута, който порази целта с удар в десния ъгъл и изравни резултата – 1:1.

Две минути по-късно отново Десподов се озова с топката в наказателното поле и шутира от малък ъгъл, но Ганев се намеси. В 45-та минута топката бе центрирана в наказателното поле на домакините, където Мезаг отправи удар с глава, но той мина покрай вратата.

Пет минути след подновяване на играта Ману получи топката в пеналта и веднага отправи удар, който обаче срещна левия страничен стълб на Ганев. В 63-та минута Десподов изпълни корнер, а топката достигна до Баджи, който стреля от дистанция, но не намери очертанията на вратата.

Две минути след това Текпетей получи в наказателното поле и центрира остро. Топката бе избита и попадна в Кешеру. Румънецът стреля, но ударът му мина на сантиметри от гредата в аут. В 72-та минута Десподов получи на скорост в наказателното поле и стреля в движение, но Ганев успя да се намеси и топката мина на сантиметри от гредата.

Лудогорец отново поведе в резултата в 79-та минута, когато Икоко напредна по фланга и намери Янков в наказателното поле. Халфът на домакините прати топката в мрежата с елегантен удар в далечния ъгъл – 2:1

Резултатът стана 3:1 три минути след това, когато Десподов пое топката, навлезе в пеналта и намери Кешеру, който прати топката в опразнената врата – 3:1

Домакините имаха още две възможности в следващите минути, като и в двете ситуации Десподов бе близо до ново попадение, но топката мина на сантиметри от гредата.

Това бе всичко в срещата и Лудогорец спечели двубоя, както и десета поредна титла на България.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
476