Киров: На Армията трябва да вкараш гол, ако искаш да вземеш нещо


FUTBOL-TV

Киров: На Армията трябва да вкараш гол, ако искаш да вземеш нещо

Треньорът на Арда Николай Киров заяви след загубата от ЦСКА с 0:1, че двубоят е бил равностоен, а тимът му е загубил, защото не е успял да вкара гол.

"Не можахме да вкараме гол. На стадиони като "Армията", за да вземеш нещо трябва да вкараш гол. Имахме ситуации през второто полувреме, но не успяхме. Липсват ни Делев и Коконов, но играчите, които бяха на терена също се представиха много добре. Мисля, че няколко атаки ги развихме много добре, но завършващия удар не попадна във вратата", заяви Киров в ефира на Диема.

"Нямаше изненади днес. Двубоят беше равностоен през цялото време. Беше въпрос на това кой отбор ще отбележи попадение. Възстановяването на контузените върви по план. Но няма да рискуваме. Днес Коконов има тестова тренировка. Той е най-близко до връщане на терена", призна още треньорът на кърджалии.

"Да, трябва да действаме с малко повече увереност. Това им казвам и на момчетата. Те имат много качества. Има още двубои за първенството, където ние си гоним нашите цели. За това днешният мач няма нищо общо с финала", добави Киров.

"Нито треньорите, нито състезателите сме страна за ВАР. Не мисля, че днес нещо се е случило. Нямам представа, не мога да коментирам противниците. Не мисля, че треньори и състезатели могат да влиаят на тази система", добави още Киров.

233