Благо Георгиев се появи на Герена - помага на Левски да бори финансовата криза


FUTBOL-TV

Благо Георгиев се появи на Герена - помага на Левски да бори финансовата криза

Футболен клуб Левски е много близо до привличането на двама нови спонсори, пише Gerena.bg. Официално имената на компаниите ще бъдат обявени още в началото на следващата седмица.

Очаква се след влизането в сила на договорите клубът да започне да изчиства ударно най-належащите плащания. В това число и заплатите на футболистите, които не са получавали възнаграждения от началото на годината.

Днес представителите на новите спонсори са били на "Герена“ в компанията на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, както и на изпълнителния директор на "сините“ Павел Колев.

В тяхната компания е била още една добре познат фигура в българския футбол - Благой Георгиев, но неговата роля на този етап все още е неясна. По непотвърдена информация, той е връзката на клуба с бъдещите спонсори.

Павел Колев е уверил футболистите, че още през другата седмица ще получат дължимите им заплати и това ще стане без Левски да зависи от парите за трансфера на Найджъл Робърта. След изчистването на тези задължения, клубът ще може да поеме глътка въздух и да започне да мисли за следващия сезон.

458