Феновете на ЦСКА: Стига! Време е за промяна!


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Стига! Време е за промяна!

Феновете на ЦСКА подкрепиха Димитър Бербатов, който вчера обяви, че ще се канидатира за президент на БФС. Ето какво написаха от Трибуна Сектор Г:

Във връзка с провелата се вчера пресконференция на Димитър Бербатов и екипа му, искаме да заявим кратко и ясно няколко неща.

На първо място, "Сектор Г" подкрепя напълно идеята за ново начало в българския футбол. Заявявали сме го нееднократно, ще го заявим отново ако е необходимо - на това настояще-безвремие, което задушава най-великия спорт у нас, е крайно време да бъде сложен край. Както и БФС не трябва да бъде "бащиния" на никого, дори и на най-вървежния и най-зализан олигарх на Балканския полуостров.

Второ, нека всички, на които им пука, че от редовен участник на големи първенства бавно и методично се превърнахме във футболно джудже. Че "елитното" ни първенство е трансформирано в полигон за изпитания на един-единствен отбор от Делиормана. Че съдии, делегaти и официални лица са впрегнати да обслужват конкретни интереси и порочни схеми на окопалите се вече десетилетие в Бояна господа и техния гелосан шеф. Нека всички ние кажем: "СТИГА ТОЛКОВА!".

Време е за промяна! Време е за по-добро бъдеще за нашите деца!

от Фен клуб "Сектор Г"

  Сподели
262