Венци Стефанов за Боби Михайлов: Не критикувам хора, които си вършат работата


FUTBOL-TV

Венци Стефанов за Боби Михайлов: Не критикувам хора, които си вършат работата

Шефът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов говори пред медиите след завършилия Изпълком на БФС. Ето какво каза той по повод новината, че може би няма да има изпадащи отбори, което касае "белите", които са сред последните тимове в класирането:

"Добре съм, не се радвайте (по повод новината, че е бил в болница, б.а.). Това е лично решение на президента на БФС Борислав Михайлов, което не мога да го коментирам. Аз не критикувам хора, които си вършат работата. Аз съм безкрайно негативно настроен към хора, които някога да са ни класирали за някое първенство, да са победили някои големи отбори (вероятно визира Димитър Бербатов, б.а.)? Казвам ти дъще, сещай се снахо. И ще дойдат да оправят футбола в България. Както казваше Гриша Ганчев, ти къщичка за пиленца строил ли си? И за кучета. Давате трибуна и се говорят куп безобразия и глупости. Футболното първенство станало страшно интересно. Гледаемостта по телевизиите била нечувана. Те и семена в браздите станаха много. Я вижте сега като отворят стадионите дали ще бъде същата гледаемост. То е акъл? Да е нещо друго разбирам, но то е акъл", заяви босът на Славия. 

"Аз не предлагам нищо, свързано с формата за първенството. Няма нужда да спасявам Славия. Славия няма нужда от спасяване по този начин. Това, че някой смятат, че излизат от мен ,се лъжат. Може да видят от писмата на кметовете кой го е предлагал и кои отбори. Не е взето решение днес. Работната група ще заседава и ще реши. Какви въпросителни поражда формата? Ти моето момче, знаеш ли футболът е социален феномен. Градове като Бургас, като Русе, Сливен нямат футбол. 50 години като беше футболист Лечков… Договаряхте ли мачове с Левски след 10-ия кръг? Участвал си в договорени мачове? Вие сте проводник на негативна енергия. Обясни ми как? Искам да ви попитам? 5, 6, 7, 8, 9 и 10 за какво играят сега? За какво? Едните играят за бараж, а другите", добави той.

  Сподели
169