Берое си гарантира място в топ 6


FUTBOL-TV

Берое си гарантира място в топ 6

Монтана и Берое завършиха при резултат 1:1 в среща от 26 кръг на първенството. Това бе последен двубой от редовния сезон. По този начин Берое ще играе в топ 6, но все още не е ясно кое място ще заеме.

В 4-та минута Минков центрира от корнер, а Михов отправи удар с глава. Топката срещна ръката на Фал и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Тони Тасев, но Перниш успя да спаси изпълнената дузпа и запази резултата.

Берое излезе напред в резултата в 40-та минута чрез Иван Минчев. Фуртадо навлезе в пеналта и намери Камбуров. Получи се разбъркване и топката попадна в Иван Минчев, който прати топката в мрежата с удар от наказателното поле – 0:1.

Домакините успяха да изравнят в 63-та минута, когато Кики центрира в наказателното поле. Там се получи сериозно разбъркване и топката попадна в Айтов. Халфът на домакините прати топката в мрежата с удар по земя – 1:1.

Две минути след това Сергей Георгиев навлезе и стреля, но топката рикошира и не стигна до Айтов. В следващия момент Тасев получи и шутира от границата на пеналта, но Перниш се намеси.

В 69-та минута отново Айтов бе в опасна близост и стреля от малък ъгъл, но Перниш спаси.

В 88-та минута Камбуров изведе чудесно Еривалдо на стрелкова позиция, а той стреля в движение, но топката рикошира и мина на сантиметри от гредата в корнер.

До края на срещата имаше ситуации пред вратите, но не и сериозни опасности. Така двата тима завършиха при резултат 1:1, а Берое събра актив от 37 т. Мястото на тима все още не е ясно и зависи от последния двубой за кръга.

  Сподели
94