Легенда на Левски нанесъл побой на деветокласничка, вече е в ареста


FUTBOL-TV

Легенда на Левски нанесъл побой на деветокласничка, вече е в ареста

Големият нападател на Левски от началото на 80-те години Петър Курдов е арестуван в Пловдив, след като днес по обяд гражданин подал сигнал за нанесен побой от страна на бившия голмайстор към ученички. Инцидентът е станал в района на училището по кожени изделия и текстил "Иван Богоров" в града под тепетата.

Подалият сигнал е казал, че се извършват хулигански действия и е нанесен побой. Oстанал изключително възмутен от видяното.

На място веднага пристигнал екип на полицията. Ченгетата установили, че агресорът е 60-годишният Петър Атанасов Курдов, информират колегите от "Блиц". По последни данни Курдов вчера е подрязвал плодни дръвчета в междублоковото пространство пред дома си. Ученичките от училището по кожени изделия и текстил "Иван Богоров" минали от там на прибиране от школото, а Курдов им казал: "Махайте се от тук, мангали! Само ми цапате и мърсите!". Момичетата вероятно са му отговорили и така той им е налетял на бой. 

Източниците са категорични, че причината за инцидента не са децата, а раздразнителният Курдов, който се слави с лютия си характер и честите скандали, които заформя около себе си.

  Сподели
280