Загорчич: Арда заслужава този финал


Н. Гавазов

Загорчич: Арда заслужава този финал

Старши -треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата с 1:0 от Арда в мач-реванш от полуфиналите на Купата на България и отпадането на "белите" от турнира.

"Играхме срещу един силен отбор на Арда. Арда и в първенството демонстрира добри игри. Разделихме двете полувремена. Не се възползвахме от дузпата и не изравнихме резултата. Със сигурност щеше да бъде по-различно. През второто полувреме се опитахме, но не успяхме. Арда от самото начало игра силно. Арда заслужава този финал с показаното през сезона до този момент.

Ако бяхме вкарали дузпата, щеше да бъде съвсем различно за нас през второто полувреме.

При футболистите е нарушено самочувствието. Опитахме по различен начин да изиграем мача. Искам да има много по-голяма дисциплина в отбора. Когато владеем топката, трябва да знаем във всеки един момент какво трябва да направим, а също и като се защитаваме. Трябва да бъдем много по-агресивни и в двете фази на играта.

Искам да се опитам да помогна на хората, с които работих три години и половина. Не искам да чувам думата отпадане в съблекалнята и не допускам да отпаднем“, заяви  Загорчич.

  Сподели
312