Пробвайте знак Х за Черно море - Левски


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Черно море - Левски

Черно море - Левски
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 11.04.2021 г.
Час: 19:45 ч.
Съдия: Станислав Тодоров


Левски гостува на Черно море във Варна в среща от 23-ия кръг на родния шампионат. "Сините" са доста колебливи през този сезон, като не един и два пъти разочароват феновете си. Факт е обаче, че в тима има финансова криза и мисълта на всички е отборът да бъде спасен от фалит. Черно море от своя страна също е колеблив, като за това говори и класирането на двата отбора ("Моряците" са 7-ми, а "сините" - 8-ми). Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Левски ще бъде без своя треньор Славиша Стоянович, който е заразен с коронавирус. Добрата новина е, че Насиру Мохамед вече е на разположение за треньорското ръководство в Левски. Ганаецът с шведски паспорт приключи със своята карантина, която беше породена от коронавирусна инфекция. Така пред асистентите на Славиша Стоянович има още една опция в предни позиции за предстоящото гостуване на Черно море във Варна.

Няколко дни по-рано в строя се завърна и Мартин Петков, който също беше болен. Под въпрос остава участието на Здравко Димитров. След пет месеца извън терените в групата на Левски ще се завърне Андриан Краев.

С проблеми продължават да са централните защитници, които Славища Стоянович привлече през зимната пауза. Начо и Сулака са контузени и не тренират с основната група. Самият треньор на Левски продължава да се възстановява от своето заболяване и няма да бъде с отбора на "Тича“.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев почти няма проблеми преди двубоя. След контролите, които "моряците" изиграха, наставникът единствено се оплака от дългата пауза, която имаше, заради мачовете на националните отбори.

"Не е добре да има 3 седмица пауза. Трудно е да искаме от играчите мотивация в контролите, каквато показват в официалните мачове. Затова и не се получи това, което исхакме - да има темпо, ритъм на игра. Три седмици не са малко, но ние сме длъжни да сме готови за следващите мачове. За 12 дни трябва да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото".

"Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач. Когато играеш с водещите отбори, с грандовете, понякога и само фланелката ги води. Респект, уважение към Левски, но естествено ние искаме да победим в мача. Ще е трудно. Касми пак почувства болки и затова решихме да го запазим".

"Хубаво е, че Илиан Илиев - младши дебютира за националния отбор. Това е важно за него и за клуба. Трябва да работи много, за да продължи да върви нагоре. Младите трябва да разберат, че без работа не става. Във всеки един мач трябва да надграждаш", каза Илиев.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЛЕВСКИ 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
539