Дамбраускас: Условията бяха трудни


FUTBOL-TV

Дамбраускас: Условията бяха трудни

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори пред медиите след 1:1 с ЦСКА. Той каза, че шансовете преди реванша са 50 на 50 и добави, че е било трудно за тима му да играе половин час с човек по-малко.

"Този мач е само първото полувреме. Мисля, че и двата отбора имаха шансове за победа. Не бих казал, че поставяме акцент върху голът на чужд терен. Условията бяха трудни, но и 30 минути трябваше да играем с човек по-малко. Трудно бе да гледаме този мач, защото 60 минути бяхме с 11 души и после с човек по-малко, няма как да създадем толкова много", добави той.

"Лудогорец има в своета ДНК да играе футбол. Не видях голяма разлика между мача с ЦСКА преди няколко седмици. Първото полувреме бе равностойно. Те имаха няколко контраатаки. Не успяхме да намерим подаванията си. Ние имахме атаки, те имаха атаки. Ние допуснахме червения картон", заяви още той.

"Дойдохме с ясната идея, че искаме да градим, да атакуваме, но стана различно след червения картон. Ясно е, че в такива моменти, единият отбор изчаква своя шанс. Ние поне изравни резултата, така че това е нещо положително", каза Дамбраускас.

1