Интернационални ЦСКА и Лудогорец оставиха развръзката за реванша (видео)


FUTBOL-TV

Интернационални ЦСКА и Лудогорец оставиха развръзката за реванша (видео)

ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно - 1:1 в първи мач от полуфиналите в турнира за Купата на страната. Любопитно е да се отбележи, че в стартовите 11 на разградчани нямаше нито един българин, а в тези на "армейците" - само един в лицето на Иван Турицов. Все пак като резерви към края на мача се появиха още няколко.

Иначе първата част бе скучна, като тя ще се запомни с няколко грешки на съдията Волен Чинков в ущърб на ЦСКА. След почивката обаче реферът се отчете с такава и за Лудогорец. В 54-ата минута Каули намери Ману в наказателното поле, той падна след съприкосновение с Турицов, но в крайна сметка не се стигна до дузпа, а ситуацията бе спорна.

Последваха силни минути за ЦСКА. Енрике получи извеждащ пас и след неразчетено изхвърляне на Са се озова очи в очи с Кахлина, стреля от малък ъгъл, но стражът на гостите спаси.

В 60-ата минута Лудогорец остана с 10 човека след заслужен втори жълт и респективно червен картон на Текпетей за нарушение срещу Синклер. Последваха още пропуски пред вратата на разградчани, но логичното се случи в 77-ата минута, когато домакините откриха резултата. Резервата Йомов подаде към Жеферсон, който много добре с едно докосване пусна към непокрития Тиаго, който стреля неспасяемо - 1:0. 

В 81-ата минута Жул Кейта бе много близо до втори гол. Той получи отличен пас и сам срещу вратаря не успя да се разпише.

При едно малкото си положения Лудогорец успя да изравни в 83-ата минута. Резервата Десподов центрира от фаул, а Жеферсон изпусна Каули и бразилецът вкара отблизо за 1:1.

Така всичко ще се реши в реванша в Разград.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
358