Томаш след ковид: Силата се състои в това да преодоляваме трудностите


FUTBOL-TV

Томаш след ковид: Силата се състои в това да преодоляваме трудностите

Старши треньорът на Етър Александър Томаш е възстановен от коронавируса и поднови от вчера работа с "виолетовите", след като изтече 14-дневната му карантина. Следобед специалистът лично проведе първото занимание с футболистите на стадиона в Дебелец.

"Чувствам се вече добре. Имах симптоми в първите два-три дни, но благодарение на лекарите вече съм в кондиция. Започваме подготовка за предстоящото гостуване на Берое след седмица. Предстои ни сгъстен цикъл от важни мачове до края на редовния сезон", коментира Томаш пред официалния сайт на клуба.

В рамките на 12 дни – от 12 до 24 април, Етър трябва да изиграе 4 изключително важни мача – гостувания на Берое и Арда и домакинства срещу Ботев Враца и Славия.

Наставникът на "виолетовите" публикува след днешната тренировка изявление и в своята Фейсбук страница: “Нашите мускули не са гаранция за сила. Силата се състои в това да преодоляваме трудностите. Трябва да се изправяме след всеки удар и да продължаваме да живеем. Отново на терена, отново сред моите момчета. Там, където се чувствам жив и силен. Преодолях препятствието ковид! Желая на всички да успеят да го направят! Бъдете здрави, приятели!", сподели Александър Томаш.

  Сподели
129