Живко Миланов: В началото и аз приемах тази пандемия на шега


FUTBOL-TV

Живко Миланов: В началото и аз приемах тази пандемия на шега

Помощник-треньорът на Левски Живко Миланов даде интервю пред колегите от Дарик радио, в което коментира състоянието на Славиша Стоянович след приемането му в болница, подготовката за предстоящия мач с Черно море, както и готовността си да води "сините" в срещата с варненци.

"Състоянието на Славиша Стоянович е стабилно. Той бе приет в болница, но за него се грижат едни от най-добрите специалисти в България. Говоря всеки ден с него, подобрява се постепенно. Надявам се в най-скоро време да се върне на работа. Той е нужен на всички нас и на отбора. От името на всички в клуба му пожелавам бързо оздравяване и скоро да се върне на стадиона".

 "Не е приятно, когато разбереш, че старши треньорът е болен. Трябва да осъзнаем, че тази пандемия е сериозно нещо. В началото и аз го приемах на шега, но трябва да разберем, че заплахата е сериозна, вижте колко хора погуби. Надявам се всичко да приключи в най-кратки срокове".

"Футболистите и треньорският щаб продължава да работи по начина, по който го правеше и досега. Момчетата са сериозни, готвят се за предстоящия мач с Черно море. Имаме футболисти, които са извън строя. Симеон Славчев е с коронавирус. Надявам се да няма нови изненади до мача с Черно море, но това е нещо, което не можеш да предвидиш".

"Всеки ден контактувам със Славиша Стоянович за тренировъчния процес. Готов съм за отговорността да поема тима за мача с Черно море. Стоянович също играе важна роля за всичко. Всеки би искал да ръководи клуб, в който всичко е нормално, но аз не се плаша. Това е голям опит за мен", обясни бившият капитан на Левски.

  Сподели
249