Стигнало се е почти до бунт в съблекалнята на ЦСКА срещу Акрапович


FUTBOL-TV

Стигнало се е почти до бунт в съблекалнята на ЦСКА срещу Акрапович

Днес вече стават ясни подробностите за уволнението на Бруно Акрапович от ЦСКА. "Рокадата е продиктувана от неудовлетворителното представяне на тима в битката за титлата и призовите места срещу преките конкуренти", обявиха вчера от клуба. На мястото на Акрапович застана Любослав Пенев.

Причината за тръгването на Бруно от "Армията" обаче е свързана с играчите на тима, разбра FTV.  В съблекалнята на тима се е стигнало почти до бунт срещу треньора. За това призна тарторът на агитката в Сектор Г - Иван Велчев.

"Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него, заради дисциплината. Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА, освен феновете които го харесват. Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА, който става жертва на самите футболисти на ЦСКА. Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент. За мен Любо е избран като вариант, за да не "пискаме" ние - феновете на ЦСКА. Нека не забравяме, че самият Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни. Тогава едно каре португалци бяха решили, че Любо не им допада, да се надяваме, че от тогава, до сега нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво", обяви Кюстендилеца.

  Сподели
320